Stichting Fietsen Alle Jaren Gouda

2024

Dankzij een contact van Jan zijn we vorig jaar in beeld gekomen bij de Goudse Schouwburg c.q. Cinema Gouda. Fietsen Alle Jaren was door hen ‘uitgekozen’ als organisatie waar de opbrengsten van het statiegeld naar toe zou gaan. In juli vorig jaar hebben we de opbrengst van het eerste halve jaar al mogen ontvangen. Nu dus de rest.

In een aparte bijlage van het huis-aan-huis-blad Kontakt is hier aandacht aan besteed, zie deze link. https://www.hetkontakt.nl/lees/374608

Een mooiere manier om het nieuwe jaar te beginnen hadden we niet kunnen bedenken, want laten we eerlijk zijn: van het weer moeten we het op dit moment niet hebben. Ik ben volop bezig met de planning voor februari, hoop echt dat veel van de ritten dan wèl door kunnen gaan. Maar ….. de donatie fleurt ons natuurlijk weer helemaal op!


Op maandag 19 februari 2024 heeft onze voorzitter Kees Thieme een verhaal gehouden voor de sociëteit “Ons genoegen” in Gouda. Het was een leuke avond en nog leuker een spontane collecte onder de aanwezigen. Dit bracht bijna € 300,= op.